Στους Χιτ θα συνεχίσει ο Ουάιτ

white

Έχοντας πραγματοποιήσει δυο εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των Χιτ ο Οκάρο Ουάιτ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Χιτ και θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη καταφέρνοντας να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Έχοντας πετύχει κάτι τέτοιο, ονειρευόταν να αγωνιστεί στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο Ουάιτ βρέθηκε στις ΗΠΑ, και στο Summer League του Ορλάντο φόρεσε τη φανέλα των Μάτζικ και το τελευταίο διάστημα αγωνίστηκε με τους Χιτ στο Λας Βέγκας. Οι δυο τελευταίες του εμφανίσεις κόντρα στους Σανς που είχε 12 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε 23 λεπτά και απέναντι στους Πέλεκανς που πέτυχε 17 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ σε 24 λεπτά, ήταν πειστικές για να του προσφέρουν συμβόλαιο και να του δώσουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Ο Ουάιτ λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο πλάνο ανοικοδόμησης των Χιτ που φέτος το καλοκαίρι έχασαν τον Ουέιντ, τον Ντενγκ, τον Τζόνσον και δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί με το Μπος.

Ο Ουάιτ αποτέλεσε στόχο των δυο κορυφαίες ομάδων της Ελλάδας, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που έψαχναν να προσθέσουν έναν ποιοτικό φόργουορντ στο ρόστερ τους. Οι συζητήσεις του αθλητή με τις δύο ομάδες κράτησαν αρκετό καιρό, ωστόσο η προοπτική του ΝΒΑ ήταν αυτή που ενδιέφερε εξαρχής τον νεαρό Αμερικανό.