Ανανέωσε ο Κυρίτσης στον Δούκα (vid)

κυριτσης

Ο Αλέξης Κυριτσης θα συνεχίσει να φοράει τη γαλανόλευκη φανέλα του Δούκα αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ.Ε. Δούκα ανακοινώνει την παραμονή του Αλέξη Κυρίτση στην ομάδα! Ο 34χρονος guardύψους 1.98 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσει να..."πυροβολεί" τα αντίπαλα καλάθια.

Ο Αλέξης Κυρίτσης ήρθε στον Α.Σ.Ε.Δ τον περασμένο Δεκέμβριο και αποτέλεσε τον θεμέλιο λίθο της εξαιρετικής πορείας της ομάδας πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις. Οι αριθμοί "μιλάνε" από μόνοι τους για τον δεύτερο σκόρερ του Δούκα (337 πόντους), ο οποίος αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1 κλέψιμο.

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τη συνέχιση της συνεργασίας μου με τον Δούκα και για το γεγονός ότι παρέμεινα σε μια ομάδα που με καλύπτει από όλες τις απόψεις. Στόχος μας είναι να έχουμε και φέτος ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Ελπίζω να έχουμε όλοι μας υγεία και να είμαστε ενωμένοι σε όλα τα επίπεδα ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση και το τεχνικό τιμ", δήλωσε ο Αλέξης Κυρίτσης μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους "μπλε".»