Πήρε Φιλιππάκο ο Φάρος

Πάνος Φιλιππάκος

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γάιο Σκορδίλη, η διοίκηση του Φάρου προχώρησε και σε μια μεταγραφή αφού ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Παναγιώτη Φιλιππάκου.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει ακόμη μία μεταγραφή, αυτή του 22χρονου φόργουορντ, Παναγιώτη Φιλιππάκου. Ο νεαρός παίκτης που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Πανιώνιο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τη νέα σεζόν.

Who is who:

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1994 στην Αθήνα και έχει ύψος 2.04. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Δούκα τη σεζόν 2011-2012 με τον οποίο κατέκτησε το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος για δύο χρόνια και στην πρώτη ομάδα. Την περίοδο 2013-2014 έπαιξε στην Α2 με το Ψυχικό και τη σεζόν 2014-2015 αποτέλεσε παίκτη του Κόροιβου Αμαλιάδας στην Α1 κατηγορία. Την περσινή χρονιά(2015-2016) αγωνίστηκε με την ομάδα του Πανιωνίου στη Β” Εθνική και ήταν ένας εκ των βασικών παικτών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στην Α2 κατηγορία.
Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Φάρου Κερατσινίου στις πρώτες του δηλώσεις είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Φάρο Κερατσινίου. Είναι μία ομάδα που μετά την περσινή εκπληκτική της πορεία την έμαθε όλος ο μπασκετικός κόσμος. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι ερχόμενος στο Φάρο θα μου δοθεί η ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της «οικογένειας» που όλοι, εντός και εκτός παρκέ, μνημονεύουν». Για να ολοκληρώσει λέγοντας: «Η ομάδα έχει κρατήσει ένα βασικό κορμό από πέρυσι και μαζί με εμάς που υπογράψαμε φέτος θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το Φάρο ψηλά».