Στον Απόλλωνα ο Σλαφτσάκης

slaftskais

Την απόκτηση του Διαμαντή Σλαφτσάκη ανακοίνωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας, με τον 22χρονο φόργουορντ να υπογράφει συμβόλαιο με τους Αχαιούς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά:

«Ο Απόλλων Carna Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Έλληνα Forward Διαμαντή Σλαφτσάκη. Ο αθλητής έχει ύψος 2.02μ και είναι γεννημένος το 1994. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας (4,3π. και 2.5ρ.). Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 2χρόνια.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Διαμαντή Σλαφτσάκη στην «οικογένεια» του Απόλλωνα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

ΤO WHO IS WHO

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης (1994, 2.02μ.) ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΓΑΣ Χαλκηδόνα για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στον Μαντουλίδη. Το 2012 άνοιξε γι' αυτόν η «πόρτα» της Basket League, αφού υπέγραψε στον ΚΑΟΔ όπου και παρέμεινε μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή για τον Κόροιβο Αμαλιάδας για ένα χρόνο ενώ πριν λίγες ημέρες συμφώνησε να αγωνιστεί στον Απόλλωνα CARNA για τα επόμενα δύο χρόνια».