Νέα νίκη για την Εθνική Νέων Ανδρών

ethnikineonefivon

Η Εθνική Νέων επικράτησε εύκολα της Εθνικής Εφήβων με 68-41 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό της Χαλκίδας.

Η Εθνική Νέων είναι πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του Πανευρωπαϊκού Β' κατηγορίας που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα (15-24/7) και κέρδισε άνετα την Εθνική Εφήβων που βρίσκεται και αυτή στη Χαλκίδα τη συγκεκριμένη περίοδο.

Οι Νέοι απέδειξαν από το ξεκίνημα πως δεν θα έχουν πρόβλημα και από νωρίς προηγήθηκαν με 17-3. Ο Κώττας ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο που ολοκληρώθηκε με σκορ 25-4. Ο Σκουλίδας επιστρέφοντας στη δράση πέτυχε το 30-6, ενώ το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τους Νέους να προηγούνται με 48-18, έπειτα από καλάθι του Τσαλμπούρη.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο ρυθμός έπεσε και αυτό φαίνεται και από το επί μέρους σκορ της περιόδου που ήταν 10-10. Στην τελευταία περίοδο, δεν άλλαξαν πολλά και οι Νέοι έφτασαν σε μια άνετη νίκη με 68-41.

Οι Νέοι αγωνίστηκαν ξανά δίχως τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ωστόσο αυτός που ξεχώρισε, ήταν ο Τολιόπουλος με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ 12 πόντους σημείωσε ο αρχηγός Δημήτρης Σταμάτης. Από την πλευρά των Εφήβων, ο Βασίλης Χρηστίδης ήταν αυτός που ξεχώρισε, έχοντας 16 πόντους και 5 ριμπάουντ.