Οι Κινγκς πληρώνουν και παίρνουν άμεσα τον Παπαγιάννη! (vid)

παπαγια2

Πολύ λόγος έγινε για το... άμεσο μέλλον του Γιώργου Παπαγιάννη αμέσως μετά το τέλος του ντραφτ. Δηλαδή αν θα μείνει για έναν ακόμα χρόνο στον Παναθηναϊκό ή αν θα πληρώσουν οι Σακραμέντο Κινγκς το Buy Out που υπάρχει στο συμβόλαιό του ύψους 500.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι άνθρωποι των Κινγκς, αναμένεται να γίνει άμεσα η καταβολή του buy out στους «πράσινους» και ο παίκτης θα ενσωματωθεί άμεσα στο ΝΒΑ! Τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι «ο Βλάντε Ντίβατς είπε πως υπάρχει buy out στον Γιώργο Παπαγιάννη, το οποίο δεν θα είναι πρόβλημα. Είπε πως θα έρθει αυτή τη σεζόν» με τον παλαίμαχο Σέρβο μπασκετμπολίστα να λέει χαρακτηριστικά: «Έχει buy out, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα τον σταματήσει να έρθει φέτος».

Μάλιστα, εάν και εφόσον ο Παπαγιάννης ενσωματωθεί άμεσα στους Σακραμέντο Κινγκς, είναι δεδομένο ότι θα πάρει μέρος στο σάμερ λιγκ, ενώ αναμένεται να απουσιάσει από το Ευρωμπάσκετ Β' κατηγορίας με την Εθνική Νέων. Και το σημαντικότερο όλων; Το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει θα τον κάνει... Μίδα, αφού στην επόμενη τετραετία θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 10,3 εκατομμύρια δολάρια.

Συγκεκριμένα τα χρήματα που λαμβάνει το νούμερο 13 στη διαδικασία του ντραφτ έχουν ως εξής: Πρώτη σεζόν: 2.202.240 δολάρια, Δεύτερη σεζόν: 2.301.360 δολάρια, Τρίτη σεζόν: 2.400.480 δολάρια και
Τέταρτη σεζόν: 3.430.286 δολάρια. Στο σύνολο 10.334.366 δολάρια!!