Συγχαρητήρια από ΚΑΕ ΠΑΟ σε Παπαγιάννη

papagiannis pao

Η «πράσινη» ΚΑΕ έδωσε συγχαρητήρια στο Γιώργο Παπαγιάννη για την επιλογή του στο ντραφτ, ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυσε «πυρά» για τη μη χρησιμοποίηση του αθλητή από το Σέρβο προπονητή, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επιλέχθηκε στο Νο. 13 του φετινού ντραφτ του NBA και οι «πράσινοι» εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία δεν μπορούσαν να κρύψουν την περηφάνια τους για την επιτυχία του 19χρονου αθλητή. Βέβαια δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η ελάχιστη χρησιμοποίηση του Γιώργου Παπαγιάννη και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ήταν μια από τις αιτίες που ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της ομάδας με το Σέρβο προπονητή. Ο Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια έχει επενδύσει σε ταλαντούχους Ελληνες παίκτες και θέλει να τους βλέπει να αγωνίζονται, αλλά έχει προσκρούσει σε προπονητές που για τους δικούς τους λόγους, δεν κινούνται σε αυτόν τον άξονα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται ύψιστη τιμή για ένα δικό της παιδί, τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έγραψε ιστορία καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας αθλητής στο draft του NBA.
Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία και για το γεγονός ότι ένας αθλητής του Παναθηναϊκού φτάνει τόσο ψηλά τιμώντας τα ελληνικά χρώματα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζει απόλυτα τα νέα παιδιά και τα Ελληνόπουλα δίνοντάς τους χώρο να αναδείξουν το ταλέντο τους και να στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες.

Παράλληλα, όμως, αισθανόμαστε και μεγάλη πικρία που οι προηγούμενοι προπονητές μας δεν πίστεψαν και δεν έδωσαν χρόνο και εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά.

Εμείς, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το ελληνικό στοιχείο και να αναδεικνύουμε μέσω των Ακαδημιών και του συλλόγου μας αθλητές με ήθος, αρχές και Παναθηναϊκές αξίες.

Συγχαρητήρια Γιώργο!»