Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Παπαπέτρου

papapetrou

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου χτες πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική Ανδρών, αλλά αγωνίστηκε δίχως το άγχος του πρωτάρη.

Ο 22χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε κόντρα στην Τουρκία και πέτυχε 15 πόντους με αποτέλεσμα να μπει στην πρώτη εικοσάδα της σχετικής λίστας. Η ΕΟΚ λαμβάνοντας υπόψιν της το εν λόγω επίτευγμα έκανε σχετικό αφιέρωμα.

Πιο συγκεκριμένα:

Από το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας Ανδρών μέχρι σήμερα λίγοι παίκτες έχουν καταφέρει να σκοράρουν στο ντεμπούτο τους.
Και ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να κάνουν το κατιτίς παραπάνω. Όλα αυτά φαίνεται πως δεν βρίσκουν καμία απολύτως εφαρμογή στον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Το άγχος, η νευρικότητα, ο ρόλος ή το –συνήθως- νεαρό της ηλικίας συνήθως, αφήνει τα νούμερα της πρεμιέρας με το εθνόσημο σε χαμηλά επίπεδα. Ο Έλληνας φόργουορντ όμως είναι από τους πολύ λίγους που κατάφεραν να... επιτεθούν στο καλάθι με το «καλημέρα» στην Εθνική Ανδρών.

Το ντεμπούτο του έγινε χθες απέναντι στην Τουρκία και άφησε το παρκέ με 15 πόντους στο ενεργητικό του. Ένας αριθμός που τον φέρνει ανάμεσα στους πιο παραγωγικούς παίκτες της Εθνικής Ανδρών τη βραδιά που έκαναν την πρεμιέρα τους με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ένας αριθμός που τον φέρνει στην πρώτη εικοσάδα, ανάμεσα σε πολύ μεγάλα ονόματα που έγραψαν ιστορία σε ένα χρονικό διάστημα από το 1949 και τον Φαίδωνα Ματθαίου ως σήμερα...