Συνέχεια μεταγραφικής ενίσχυσης για Νταρουσάφακα

daroublatt

Η Νταρουσάφακα είναι έτοιμη να δαπανήσει αρκετά χρήματα για την μεταγραφική της ενίσχυση. Έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Αντριέν Μοερμάν.

Ο ερχομός του Ντέιβιντ Μπλατ στην ομάδα της Νταρουσάφακα επέφερε έναν αέρα αλλαγής στην τουρκική ομάδα, η διοίκηση της οποίας είναι διατεθειμένη να ξοδέψει αρκετά λεφτά ώστε να δημιουργηθεί ένα ρόστερ που να δώσει το παρών στο επόμενο Final Four της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Οι "πράσινοι" έχουν ανακοινώσει τον Ουοναμέικερ της γερμανικής Μπάμπεργκ όμως δεν ήδη έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο να φέρουν στον τουρκικό σύλλογο τους Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Αντριέν Μοερμάν.

Ο Λιθουανός αποχώρησε από την ισπανική Ουνικάχα Μάλαγα, όπου αγωνίστηκε τρία χρόνια, έχοντας ως στόχο του να υπογράψει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο και, ταυτόχρονα, τη δυνατότητα να ξαναβρεθεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο δεύτερος έχει συμβόλαιο με την τουρκική Μπάνβιτ, όμως η Νταρουσάφακα είναι διατεθειμένη να πληρώσει όλο το ποσό του buy out που προβλέπεται βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου του. Πιο συγκεκριμένα, καλείται να πληρώσει 500.000 ευρώ και ο παίκτης είναι δικός της.

Έτσι θα γίνει η ενίσχυση στις θέσεις των φόργουορντ και στην πορεία θα κινηθεί για τους γκαρντ και σέντερ που έχει σκοπό να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της.