Η συγκινητική επιστολή του Δημήτρη Διαμαντίδη

pegasus LARGE t 1041 106244737

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από τα παρκέ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης ευχαρίστισε και αποχαιρέτησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, μέσω επιστολής του.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μέσω της «πράσινης», είπε το δικό του «ευχαριστώ» στους φιλάθλους, τους οποίους κάλεσε να δώσουν τη στήριξή τους στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η επιστολή του «3D»:

«Αγαπητοί μου φίλοι,

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για όλες αυτές τις στιγμές που ζήσαμε στα 12 χρόνια που φόρεσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ζήσαμε πολλά, οι χαρές ήταν μεγάλες και όπως έχω πει ξανά, αισθάνομαι ευλογημένος για όλα αυτά που περάσαμε.

Είχαμε όμως και δύσκολες στιγμές και είναι πολύ σημαντικό πως εσείς ήσασταν πάντα δίπλα στην ομάδα. Και αυτό πρέπει να κάνετε πάντα. Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα, όλοι μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, αλλά η ομάδα μένει.  

Για μένα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να σταματήσω και να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Δεν χρειάζεται να στενοχωριόμαστε, το μόνο που χρειάζεται είναι να στηρίζουμε την ομάδα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τη στήριξη που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια».