«Κάτι καλό θα συμβεί...»

kavvadas ethniki

Ο Βασίλης Καββαδάς βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά σε περίπτωση που βρεθεί στην τελική 12άδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ

«Είναι η τρίτη μου χρονιά εδώ στην Εθνική Ανδρών και είναι πραγματικά πολύ όμορφο το συναίσθημα το να βρίσκεσαι εδώ. Νιώθω περηφάνεια, τιμή... Γνωρίζω νέους συμπαίκτες, αλλά βρισκόμαστε και με παλιότερους και θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος όσο με χρειάζεται η ομάδα».

Για το γεγονός πως υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα τόνισε: «Είναι μια πιο νεανική ομάδα, υπάρχουν πολλές αλλαγές φέτος. Έχουν έρθει διαφορετικά πρόσωπα, υπάρχουν μικρότερης ηλικίας παίκτες, έφυγαν παίκτες όπως ο Ζήσης και ο Σπανούλης, δεν θα αγωνιστεί ο Πρίντεζης... Πιστεύω στην ομάδα, πως μπορεί να βγάλει ενέργεια στο παρκέ, υπάρχει αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως κάτι καλό θα συμβεί».

Σχετικά με τη μικρή διάρκεια της προετοιμασίας και το μοναδικό, εντός έδρας, φιλικό με την Τουρκία ανέφερε: «Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας όντως, μας πιέζει πάρα πολύ ο χρόνος φέτος και αυτό δεν είναι υπέρ μας. Θα δώσουμε μόνο ένα φιλικό εδώ και καλούμε τον κόσμο να έρθει, να μας στηρίξει, γιατί με τη φωνή του και χειροκρότημά του το πάθος του για τη χώρα που βρίσκεται σε αυτή σε μια δύσκολη κατάσταση εδώ και κάποια χρόνια βοηθάει κι εμάς. Θα είναι καλό για όλους μας να δούμε μπροστά και να εξελιχθούμε και να προχωρήσουμε».