Περάσοβιτς καλεί Χάνγκα

hanga

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είχε άψογη συνεργασία με τον Άνταμ Χάνγκα στην κοινή τους παρουσία στη Λαμποράλ με αποτέλεσμα ο νέος προπονητής της Εφές να επιθυμεί να επιθυμεί να ξαναδουλέψει με τον Ούγγρο αθλητή.

Ο Κροάτης προπονητής, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, έχοντας μία απόλυτα πετυχημένη σεζόν με την Λαμποράλ Κούτσα, με την οποία βρέθηκε και στο Final Four του Βερολίνου, φεύγει από την Ισπανία, και τη νέα σεζόν θα βρεθεί στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στον πάγκο της Αναντολού Εφές.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε από την τουρκική ομάδα στα μέσα της προηγούμενης σεζόν. Ο Κροάτης προπονητής έχει βάλει πλώρη για την ενίσχυση της ομάδας της Εφές για τη νέας σεζόν και σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα σκέφτεται να πάρει μαζί του στην Κωνσταντινούπολη τον Άνταμ Χάνγκα.

Ο 27χρονος Ούγγρος σούτινγκ-γκαρντ είχε άψογη συνεργασία με τον Κροάτη προπονητή στην Λαμποράλ Κούτσα τη φετινή σεζόν. 'Αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας της Λαμποράλ Κούτσα στη φετινή Ευρωλίγκα έχοντας κατά μέσο όρο 8.2 πόντους και 5.1 ριμπάουντ.