Κοντά στην ανανέωση ο Χάγκινς

haggins

Στον Άρη θέλουν να διατηρήσουν τον Τζαμέλ Χάγκινς στην ομάδα και σκοπεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του. Οι συζητήσεις ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτη βαίνουν καλώς για την ώρα.

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Πρίφτης παρέμεινε στον πάγκο του Άρη επέφερε το ξεκίνημα της μεταγραφικής ενίσχυσης ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει τους «κιτρινόμαυρους» στο Champions League της FIBA.

Αρχικός στόχος είναι οι ανανεώσεις, με τον αρχηγό της ομάδας, Σπύρο Μούρτο να είναι ο πρώτος που συμφώνησε για ανανέωση του συμβολαίου του. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Τζαμέλ Χάγκινς.

Ο Αμερικανός ψηλός έφτασε στην Θεσσαλονίκη πέρσι το καλοκαίρι από την ομάδα της Ρόδου και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, μετρώντας 10.2 πόντους και 5.5 ριμπάουντ ανά αγώνα. Ήταν όμως άτυχος, μιας και στα πλέι οφ τραυματίστηκε και δε μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Δημήτρης Πρίφτης επιθυμεί τη συνέχεια της συνεργασίας με το Χάγκινς και επομένως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές πραγματοποιούνται σε εξαιρετικό κλίμα και όλα δείχνουν πως θα επέλθει συμφωνία και ο παίκτης θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.