Περίπατος και τώρα τελικοί για Μπάρτσα

barcabc

Η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε χώρο δράσης στο Γιάννη Μπουρούση και επικράτησαν άνετα της Λαμποράλ εκτός έδρας με 63-85 και με σκορ 3-1 στις νίκες θα τεθεί αντιμέτωπη στους τελικούς με αντίπαλο τη Ρεάλ, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Η Μπάρτσα κυριάρχησε από την αρχή και δραπέτευσε με τη νίκη, έχοντας 13/22 τρίποντα. Ο Τόμιτς σημείωσε νταμπλ-νταμπλ, έχοντας 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Όλεσον 12 πόντους και ο Σατοράνσκι 11 πόντους. Ο Στράτος Περπέρογλου πέτυχε 5 πόντους, έχοντας 1/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 1ασίστ σε 18’ και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ 4 πόντους με 2/3 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ παίζοντας τα ίδια λεπτά.

Ο Γιάννης Μπουρούσης έχοντας καταβάλλει υπερπροσπάθεια στο τρίτο παιχνίδι σημείωσε 5 πόντους, 11 ριμπάουντ και 2ασίστ. Ο Τιλί ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, έχοντας 13 πόντους. Παρά την ήττα ο κόσμος των γηπεδούχων αποθέωσε το Γιάννη Μπουρούση και τους υπόλοιπους παίκτες των Βάσκων για την εξαιρετική σεζόν.

Στους τελικούς η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αντιμέτωπες με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πέμπτη σερί σεζόν.