Ελεύθερη είσοδος στο Φάρος-Προμηθέας!

FAROS PROMI

Το ερχόμενο Σάββατο (11/6) ο Φάρος Κερατσινίου υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών, στον πρώτο (ίσως και τελευταίο) τελικό για την άνοδο στη Basket League. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, η διοίκηση του Φάρου αποφάσισε να βάλει ελεύθερη είσοδο στο ματς προκειμένου να γεμίσει το κλειστό από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Φάρος Κερατσινίου έπειτα από μία εκπληκτική πορεία τα τελευταία έξι χρόνια, από τη Β ΕΣΚΑΝΑ διεκδικεί την άνοδό του στην Α1 κατηγορία στον αγώνα του Σαββάτου στις 19:00 όπου θα αντιμετωπίσει στο «Π. Νικολαίδης» τον Προμηθέα Πάτρας.

Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι δωρεάν και η Διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας μας καλούν όλον τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τους και να τους βοηθήσει ώστε να πανηγυρίσουν τη νίκη και ταυτόχρονα και την άνοδο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Φάρος μας έχει νικήσει δύο φορές την ομάδα της Πάτρας και για το λόγο αυτό χρειάζεται μόνον μία νίκη. Το Κερατσίνι πρέπει να σταθεί κοντά στο Φάρο Κερατσινίου, στο καμάρι της φετινής μπασκετικής χρονιάς. Ελάτε να γεμίσουμε το γήπεδο, να στηρίξουμε την ομάδα μας και να πετύχουμε το στόχο που θέσαμε από την αρχή της σεζόν.

Να είστε όλοι εκεί!».