Πλησιάζει σε Γουίλιαμς η ΑΕΚ

williams jawad

Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται ο Γιούρι Ζντοβτς, αφού έχει βάλει στο μάτι τον πρώην παίκτη του στην Γκαζιαντέπ, Τζαουάντ Γουίλιαμς.

Ο Οκάρο Γουάιτ ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα για τη θέση του πάουερ φόργουορντ, αλλά από τη στιγμή που η περίπτωσή του είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη, ο Σλοβένος προπονητής στράφηκε στον 33χρονο πάουερ φόργουορντ (2.06μ.) ο οποίος μέτρησε τη φετινή σεζόν στην Τουρκία 12,4 πόντους (41,5% στα σουτ, 36,1% στα τρίποντα, 89,7% στις βολές), 4,7 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 29,5 λεπτά ανά αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στον Γουίλιαμς και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες (αν όχι ώρες) να έχει τελειώσει το θέμα του Αμερικανού. Να σημειωθεί ότι αποφοίτησε από το Νορθ Καρολάινα, ενώ αγωνίστηκε για τρία χρόνια στους Κλίβελαντ Καβαλίερς έχοντας κατά μ.ο. 3,8 πόντους και 1,5 ριμπάουντ. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Χάποελ Ιερουσαλήμ, Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν και Παρί Λεβαλουά.

Ετσι μετά και το κλείσιμο της συμφωνίας με τον Μαυροβούνιο γκαρντ Νίκολα Ιβάνοβιτς, η «Ένωση» αρχίζει να κλείνει μία-μία τις υποθέσεις προκειμένου να στελεχώσει το ρόστερ της το συντομότερο δυνατόν.