Τρολιά Παππά για την Εθνική (pic)

pappas ethniki

Πολύ λόγος έγινε για την απόφαση του Φώτη Κατσικάρη να μην συμπεριλάβει τον Νίκο Παππά στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο.

Ο ίδιος δεν άφησε ασχολίαστο αυτό το γεγονός και αποφάσισε να... τρολάρει τον εαυτό του, αφήνοντας «αιχμές» κατά του ομοσπονδιακού προπονητή. Η Ομοσπονδία έκανε μια ανάρτηση στο facebook σχετικά με έναν διαγωνισμό, ο οποίος θα δώσει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό φίλαθλο να βρεθεί στο Τορίνο.

«Γίνε ο 13ος παίκτης! Κάτσε στο πάγκο της Εθνικής στο φιλικό αγώνα με την Τουρκία και ταξίδεψε στο Τορίνο για το προολυμπιακό. Τράβηξε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που να δείχνει πόσο αγαπάς την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ. Ανέβασέ τη στο λογαριασμό σου στο Instagram ή στο Twitter, ή ως σχόλιο κάτω από αυτό εδώ το post. Πρόσθεσε το hashtag ‪#‎13osPaiktis‬ και μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα διαλέξει ο κόουτς Κατσικάρης για να ακολουθήσει την ομάδα», ανέφερε η δημοσίευση. 

Όσο για το σχόλιο του Νίκου Παππά κάτω από τη φωτογραφία; «Ισχύει και για μένα ο διαγωνισμός;» αναρωτήθηκε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού...

papas sxolio