Θέλουν Ουοναμέικερ στον Ολυμπιακό

wannamaker

Ο Μπράντλεϊ Ουοναμέικερ βρίσκεται σε υψηλή θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν να κάνουν κίνηση για τον παίκτη. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η κίνηση αυτή, ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί μια από τις εναλλακτικές λύσεις.

Μετά τη φιέστα και τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ξεκινούν να υλοποιούν το μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι που έθεσε η διοίκηση της ομάδας.
Πρώτο μέλημα δεν είναι άλλο από την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, όμως δεδομένης της αισιοδοξίας που υπάρχει, στον Ολυμπιακό μπορούν να σκέφτονται και τις επόμενες κινήσεις τους.

Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κινηθεί δυναμικά ώστε να αποκτήσει το Μπράντλεϊ Ουοναμέικερ που συμμετέχει στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος με την ομάδα της Μπάμπεργκ και αποτελεί μια εξαιρετική λύση για το Γιάννη Σφαιρόπουλο στη θέση του Στρόμπερι. Ο Έλληνας προπονητής σκέφτεται να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας του με τον Ουοναμέικερ.

Στη γερμανική ομάδα που προπονητής είναι ο Αντρέα Τρινκιέρι, ο Αμερικανός έχει πολύ σημαντικό ρόλο και ήταν από τα βασικά στελέχη που συντέλεσαν στην αρκετά επιτυχημένη πορεία της Μπάμπεργκ στο φετινό Top 16 της Euroleague. Ο Ουοναμέικερ στην Ευρωλίγκα σημείωσε 12.2 πόντους, μάζεψε 4.1 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, και είχε 1.3 κλεψίματα και 2.4 λάθη.

Σε περίπτωση που ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ δεν πει το ναι στους «ερυθρόλευκους», τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς που τη φετινή σεζόν με την Λαμποράλ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, φτάνοντας στο Final 4.