«Θα συζητήσουμε με ηρεμία»

spanoulis7

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης πραγματοποίησε αρχικά ένα σύντομο απολογισμό της φετινής περιόδου για τους «ερυθρόλευκους». Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η καριέρα του θα συνεχιστεί φορώντας τα ερυθρόλευκα και ομολόγησε πως αισθάνεται δικαιωμένος που επέλεξε να βρεθεί στον Ολυμπιακό το 2010.


Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν εκείνος που χάρισε το 12ο πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. Το μόνο που απομένει, είναι εάν θελήσει να κλείσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», καθώς το συμβόλαιό του λήγει.

Ο 34χρονος γκαρντ μετά τη φιέστα στο ΣΕΦ ανέφερε:

«Είναι ακόμα μία πολύ όμορφη στιγμή για την ομάδα του Ολυμπιακού. Η χρονιά τελείωσε με έναν τρόπο ονειρικό. Πλέον μπορούμε να πάμε για διακοπές περήφανοι για αυτά που καταφέραμε. Εύχομαι καλή επιτυχία και συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνετέλεσαν σε αυτή την επιτυχία».

Για το αν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, είπε:

«Αυτό θα σας το πούμε στο επόμενο διάστημα. Η σημερινή είναι μέρα χαράς και πανηγυρισμών. Θα προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε και όταν συζητήσουμε, θα σας πούμε τα νέα».

Τέλος, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ρωτήθηκε για το αν νιώθει δικαιωμένος που επέλεξε να βρεθεί στον Ολυμπιακό και πόσο δύσκολα θεωρεί τα κατορθώματα που έχει πετύχει από το 2010 που βρίσκεται στην ομάδα:

«Είναι κάτι το φανταστικό. Όπως έχω πει, το μπάσκετ είναι ομαδικό και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ. Ευχαριστώ τους προέδρους που με έφεραν και τους προπονητές μου και έχουμε καταφέρει μαγικά πράγματα. Έχω καταπληκτικές αναμνήσεις, αλλά φυσικά και άσχημες στιγμές. Πρέπει όταν πέφτεις να σηκώνεσαι και να παλεύεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους που σε τέτοιες εποχές αγαπούν παθολογικά την ομάδα και τον προπονητή που με κάνει καλύτερο παίκτη και άνθρωπο. Φυσικά, ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου».