Ευχαρίστησε Διαμαντίδη o Κόροιβος

20160401 56fecf09ea848

Η ΚΑΕ Κόροιβος, με ανακοίνωσή της, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και για όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με την Εθνική ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Στον απόηχο της λήξης του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος των τελευταίων ετών, η ΚΑΕ Κόροιβος με αισθήματα σεβασμού και ευγνωμοσύνης στο πρόσωπο του Δημήτρη Διαμαντίδη ενός από τους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, επιθυμεί να τον ευχαριστήσει δημόσια για τις μεγάλες χαρές και συγκινήσεις που πρόσφερε σε όλη την μπασκετική Ελλάδα για τουλάχιστον δύο γενιές, που θα τον έχουν πρότυπο αθλητή και πρότυπο ήθους.

Σε εμάς εδώ στην μικρή Αμαλιάδα, ήταν τεράστια τιμή μας που πάτησε το παρκέ του κλειστού της Ήλιδας, αγωνίστηκε για την ομάδα του σαν μεγάλος αθλητής που είναι, και με την σεμνότητα και την ταπεινότητα που πάντα τον διέκρινε δέχτηκε να φωτογραφηθεί με τα παιδιά και τους φιλάθλους μας.

Το Ελληνικό μπάσκετ σίγουρα δεν θα είναι ίδιο χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά οι παρακαταθήκες που άφησε ξεπερνούν ομάδες και χρώματα και δείχνουν τον δρόμο για το μέλλον.

Ευχαριστούμε Μήτσο για όλα όσα μας χάρισες και σου ευχόμαστε καλές επιτυχίες στην συνέχεια της ζωής σου.

ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ»