Οριακή επικράτηση της Γαλατάσαραϊ

galatasaraybc

Η Γαλατάσαραϊ έδειξε να έχει αποθέματα δυνάμεων όταν χρειάστηκε, κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε με 65-63. Έτσι μείωσε τη σειρά σε 2-1.


Η Εφές έχοντας εξασφαλίσει θέση στον τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος αναμένει να μάθει τον αντίπαλο της. Ο νικητής της σειράς ανάμεσα στη Γαλατά και την Φενέρ θα είναι ο αντίπαλος της. Η Γαλατάσαραϊ νίκησε την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και κατάφερε να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης στον τελικό, καθώς μείωσε σε 2-1 τη σειρά.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης η γηπεδούχος ομάδα είχε το προβάδισμα και διατηρώντας την ψυχραιμία της στη γραμμή των βολών, σημείωσε νίκη με 65-63 επί της Φενέρ.

Για τους νικητές ξεχώρισαν οι Λάσμε (13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Σιλμπ (15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ). Για τους φιλοξενούμενους ο Ούντοχ σημείωσε 18 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ. Ο Κώστας Σλούκας έμεινε αρκετά χαμηλά, καθώς πέτυχε 4 πόντους, μοίρασε 3 ασίστ και μάζεψε 2 ριμπάουντ σε 25 λεπτά συμμετοχής.