«Έτοιμοι για μία μεγάλη μάχη»

priftis 1

Ο Άρης γνωρίζει τι πρέπει να κάνει ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά με την ΑΕΚ και όλα να κριθούν σε πέμπτο αγώνα στην έδρα του. Ο προπονητής της ομάδας αναφέρθηκε σε μια μεγάλη μάχη και ζήτησε από τους παίκτες του να βγάλουν στο παρκέ όσα αποθέματα ενέργειας έχουν απομείνει.

Ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ δήλωσε:

«Με τη νίκη μας στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με την ΑΕΚ διατηρήσαμε τις ελπίδες μας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και πάμε στην Αθήνα για ακόμα έναν δύσκολο αγώνα. Γνωρίζουμε ότι μόνο με νίκη θα παραμείνουμε ζωντανοί και είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη μάχη. Σίγουρα είναι θετικό το ότι θα έχουμε και πάλι στη σύνθεσή μας τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως επιστροφές θα έχει και ο αντίπαλός μας».

Στην ανάλυση του αγώνα επεσήμανε:

«Εμείς από την πλευρά μας καλούμαστε να βγάλουμε όσα αποθέματα ενέργειας μας έχουν απομείνει. Για να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, όπως συνέβη στα τελευταία 15 λεπτά της τρίτης αναμέτρησης, να έχουμε σωστό «διάβασμα» και καλές επιλογές στην επίθεση, αλλά και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ».