Πρίφτης: «Ο καλύτερος επαγγελματίας είναι ο... αισθηματίας»

ImageHandler2

Ο Δημήτρης Πρίφτης, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, στάθηκε στην… κατάθεση ψυχής που έκαναν οι παίκτες του, ενώ τόνισε πως υπάρχει πολύ συναίσθημα στην ομάδα.

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε:

«Η ομάδα μου πολλές φορές με έχει συγκινήσει φέτος και δεν μιλάω για αποτελέσματα, αλλά για την προσπάθεια και τη νοοτροπία της γενικότερα. Αυτή είναι μια ακόμα τέτοια βραδιά. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες λόγω των συνθηκών που διεξήχθη. Αγωνιστικά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, διαθέτει περισσότερο ταλέντο σε κάποιες θέσεις και είχαμε αμυντικό πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο με τη ζώνη άλλαξαν όλα, άλλαξε η ανάπτυξη της ΑΕΚ, ήταν διαφορετικά τα σουτ που πήρε και κάπως έτσι φτάσαμε στη νίκη. Κάναμε το 2-1, θα πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας, να παίξουμε καλά και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι όσο μπορούμε. Δεν θα ήθελα να τελειώσει έτσι η χρονιά, θα ήταν άδικο για την ομάδα μας. Είπα ότι με συγκίνησε η προσπάθεια των παικτών, γενικά η ομάδα μας είναι πολύ συναισθηματική. Ότι έχουμε καταφέρει, έχει το χαρακτηριστικό του συναισθήματος. Προσωπικά πιστεύω ότι ο καλύτερος επαγγελματίας είναι ο αισθηματίας, έτσι μεταφράζεται για μένα ο όρος επαγγελματισμός, ειδικά όταν μιλάμε για ομάδα».

Ρωτήθηκε αν υπάρχει ακόμα βενζίνη στο… ντεπόζιτο και απάντησε:

«Βενζίνη δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό αλλά υπάρχει συναίσθημα… Παραμένουμε το ίδιο δυνατοί και πεισμωμένοι».

Ο Σπύρος Μούρτος, εκ μέρους των παιξτών δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πολύ δύσκολη νίκη που πήρε, κάτω υπό αυτές τις συνθήκες. Κλειδί της νίκης πιστεύω ήταν που γυρίσαμε την άμυνά μας σε ζώνη, κάναμε τους αντιπάλους μας στατικούς και άστοχους και έτσι καταφέραμε να τους κερδίσουμε».