«Mπορούμε να το ξανακάνουμε»

felntein2222

Ο Τζέιμς Φελντέιν τόνισε πως οι «πράσινοι» μπορούν να ξανακερδίσουν τον Ολυμπιακό στο γήπεδό του για τρίτη φορά. Επίσης, στάθηκε στο γεγονός πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπορεί να έβαλε το μεγάλο σουτ που έκρινε το δεύτερο τελικό, όμως υπέπεσε σε παράβαση.

 

Το blog του Τζέιμς Φελντέιν στον ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας
Έχουμε μπροστά μας το τρίτο παιχνίδι μιας συναρπαστικής σειράς τελικών. Επιστρέφουμε στην έδρα του Ολυμπιακού. Πρέπει να πάμε εκεί και να παίξουμε όπως στον πρώτο αγώνα. Θεωρώ πως και στα δύο παιχνίδια παίξαμε καλά.
Στο δεύτερο ματς είχαμε μια μικρή δυσκολία στο σκοράρισμα, όμως ούτε ο αντίπαλος πέτυχε πολλούς πόντους, όποτε ήταν μια μάχη και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να παίξουμε με τη νοοτροπία του πρώτου αγώνα και να φέρουμε το πλεονέκτημα στην έδρα μας. Έχουμε τρεις ευκαιρίες για να πετύχουμε δύο νίκες, αλλά γνωρίζουμε ότι το επόμενο παιχνίδι αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για εμάς.
Στον δεύτερο τελικό ο ο Διαμαντίδης πέτυχε ένα μεγάλο καλάθι. Σε όλο το παιχνίδι δεν πέτυχε ούτε ένα σουτ, αλλά στο τέλος έβαλε το μεγαλύτερο. Στη συνέχεια, ο Σπανούλης έβαλε επίσης ένα δύσκολο σουτ ανεξαρτήτου της παράβασης των βημάτων στην οποία υπέπεσε. Φυσικά και δεν μας αρέσει να χάνουμε με τέτοιο τρόπο, αλλά ξέραμε ότι αυτά τα παιχνίδια θα είναι μάχες και δεν θα είναι εύκολα για εμάς.
Στο τρίτο παιχνίδι πρέπει να μπούμε στο παρκέ με ενέργεια όπως και στα προηγούμενα. Θα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και χωρίς τον κόσμο στο πλευρό μας, θα είναι όπως στο πρώτο ματς. Μπορούμε να τους κερδίσουμε, όμως. Το κάναμε δύο φορές στην έδρα τους αυτήν τη χρονιά, οπότε μπορούμε να το επαναλάβουμε.

Θα τα ξαναπούμε
Τζέιμς