«Η νίκη χάθηκε από την κούραση Φώτση-Γκιστ»

1067508

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, στάθηκε στην κούραση του Φώτση και του Γκιστ και όχι στην τελευταία φάση που κρίθηκε το παιχνίδι.


Αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για το παιχνίδι: «Εγινε ένα κλειστό παιχνίδι. Είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνά του, πήγε σε αλλαγές. Όταν τα αθλητικά παιδιά δεν μπορούν να ποστάρουν με κοντύτερους παίκτες, αυτό ήταν το πρόβλημα. Ηταν αναμενόμενο πως ο Ολυμπιακός θα έκανε αυτή την αλλαγή. Ο Πρίντεζης ήταν σε καλή μέρα, αλλά κυρίως δεν είχαμε παίκτη στο 5 ώστε να βοηθήσει Φώτση και Γκιστ.


Δεν βλέπω την τελευταία φάση με τον Σπανούλη και τα βήματα που έγιναν… Το παιχνίδι χάθηκε από τα ψηλά μας παιδιά. Ετσι συμβαίνει, χάσαμε βολές, χάσαμε ριμπάουντ. Οι ψηλοί καταπονούνται, ο Φώτσης, ο Γκιστ, μας κόστισε το 5ο φάουλ του. Ο Βινς έχασε δύο ριμπάουντ στο τέλος. Δεν μένουμε στην τελευταία φάση, γιατί βάλαμε εμείς το σουτ, έβαλε και ο Ολυμπιακός. Για εμάς είναι ξεκάθαρο το πρόβλημα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».


Για το πώς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα που ανέφερε ενόψει του τρίτου τελικού: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτη για να έχουμε τρίτο αθλητικό ψηλό για το ροτέισον. Τα παιδιά πολέμησαν. Θα μπορούσαμε να έχουμε πιο καθαρές επιλογές στο τελευταίο τρίλεπτο. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Ο τρόπος που τελείωσε το ματς μας επιβαρύνει. Δεν θέλαμε να πάει σε βάθος η σειρά, γιατί είναι εις βάρος μας, εις βάρος του Αντώνη και του Γκιστ».

Για το αν επιβάρυνε το πρέπει: «Αν δεν κολυμπήσεις, δεν θα μάθεις κολύμπι. Το πρέπει είναι σημαντικό, κάποιοι μπορούν να το διαχειριστούν. Ο Ολυμπιακός έχει πιο πολλούς παίκτες που μπορούν να το διαχειριστούν».