Πρίντεζης: «Το σημερινό παιχνίδι είναι διαφήμιση του μπάσκετ»

george printezis

Ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά το τέλος του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ και το μπρέικ του Ολυμπιακού, στάθηκε στη σωστή αντίδραση της ομάδας του μετά το πρώτο γκέιμ και τη συγκέντρωση που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του σημερινού αγώνα.

Αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε κι αντιδράσαμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Καταφέραμε να μη δεχθούμε εύκολα καλάθια κι ελέγξαμε το ρυθμό, κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Έχει γίνει το 1-1, τίποτα παραπάνω και πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο για να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για τις συμβουλές που του είχε δώσει ο πατέρας του, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, κι αν τον έχουν βοηθήσει στην καριέρα του απάντησε:

«Όταν ζεις κάτι είναι διαφορετικά. Φθάνεις σε ένα σημείο που προσπαθείς να κάνεις πράγματα, γιατί ξέρεις ότι θα το ήθελε και ο ίδιος. Κάποιες φορές χάνεις τη συγκέντρωσή σου, παίζεις μηχανικά, αλλά ο Ολυμπιακός είναι οικογένειά μου. Η ζωή συνεχίζεται. Αυτά είναι στη ζωή, ο γιος να χάνει τους γονείς του. Πρέπει να συνεχίζουμε και να κάνουμε υπερήφανους τους γονείς μας».

Όσον αφορά στο τι άλλαξε στο ΟΑΚΑ, σε σχέση με τον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, εξήγησε:

«Δεν θεωρώ ότι άλλαξε κάτι σήμερα (22/05). Δεν μας άξιζε η εικόνα του πρώτου αγώνα. Είχαμε δουλέψει πολύ φέτος, όλοι δίνουμε το 100%, έχουμε καλό κλίμα, είμαστε φίλοι και θεωρώ πως δεν αξίζαμε την εμφάνιση της Πέμπτης (19/05)».

Τέλος, ρωτήθηκε για το νικητήριο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη κι επεσήμανε:

«Είτε κερδίζαμε είτε χάναμε, το σημερινό (22/05) παιχνίδι είναι διαφήμιση. Έβαλε ένας μεγάλος παίκτης ένα μεγάλο σουτ (ο Δημήτρης Διαμαντίδης) και μετά έβαλε ένας άλλος μεγάλος παίκτης. Ο Βασίλης μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα».