Συμμετοχή Παπαγιάννη ενόψει δεύτερου τελικού

papagiannis

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων έπειτα από απουσία ενός μήνα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για την δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (22/5, 19:30).

 Έπειτα από ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού, ο Γιώργος Παπαγιάννης μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ουσιαστικά προστέθηκε στο "οπλοστάσιο" του προπονητή του, Αργύρη Πεδουλάκη για το δεύτερο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό (22/5, 19:30).

Μετά το "μπρέικ" στο ΣΕΦ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ με το προπονητικό τιμ να δίνει έμφαση στα λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να αποφευχθούν στο δεύτερο. Η επιστροφή του 18χρονου αθλητή δίνει μία επιπλέον επιλογή στη γραμμή των ψηλών των "πρασίνων".
Παρά τους πανηγυρισμούς των φίλων του Παναθηναϊκού μετάτη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, ο Αργύρης Πεδουλάκης αλλά και οι παίκτες των "πρασίνων" διατηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς δεν θέλουν να αποπροσανατολιστούν από το στόχο που έχουν θέσει.