Πρίφτης: «Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι»

arissss

Ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τον πρώτο μικρό τελικό κόντρα στην ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο, συνεχάρη τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς ενώ παράλληλα υποστήριξε πως οι παίκτες του εξακολουθούν να έχουν κίνητρο.

Αρχικά ο Έλληνας κόουτς είπε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε περισσότερη ενέργεια από μας. Κέρδισε δίκαια. Εμείς είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος και ένα πολύ κακό δεύτερο. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι ότι η ΑΕΚ άλλαξε την τακτική της στο πικ εν ρολ στο «5» εκεί που χτυπούσαμε εμείς, όπως είχαμε κάνει και με τον Παναθηναϊκό. Έπαιξε με κοντό σχήμα, έκανε αλλαγές στα σκριν και εκεί το παιχνίδι πήγε στο «ένας εναντίον ενός». Εκεί δεν είχαμε πόδια, χάσαμε όλες τις μάχες σε άμυνα και επίθεση, μπήκαν και κάποια μεγάλα σουτ, αλλά έτσι είναι… Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, να μελετήσουμε τα λάθη μας και να πάμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε με καλύτερες προϋποθέσεις».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν διέκρινε έλλειψη κινήτρου:

«Να είστε σίγουροι ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο. Απλώς ρωτήθηκα χθες (στην συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ) για την σημασία των αγώνων και έπρεπε να απαντήση. Πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτοί οι αγώνες. Παίζεις μέχρι εκεί που διεκδικείς το πρωτάθλημα κι όταν αποκλείεσαι πας σπίτι σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα βλέπουμε με κίνητρο αυτά τα ματς. Τουναντίον…».