“Θέμα χρόνου ο… All Star Γιάννης”

the bucks are finally using giannis antetokounmpo in the radical way theyve long been teasing and the nba should be scared

Ο Τζέισον Κιντ έκανε τον απολογισμό της σεζόν και αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σχολιάζοντας πως σύντομα θα γίνει ένας All Star.

“Όσο η σεζόν προχωρούσε και καταλάβαμε πως τα πλέι οφ δεν είναι εφικτός στόχος, προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα.

Βάλαμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη θέση του πόιντ γκαρντ και τον έβαλα να χειριστεί τη μπάλα στο δεύτερο μισό. Αυτό λειτούργησε πολύ καλά και όλοι πιστεύουμε πως έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο Γιάννης έκανε ένα βήμα μπροστά όσον αφορά στο πως να οργανώνει μια ομάδα. Δεν είναι ένα πράγμα που μαθαίνεται εύκολα και θα συνεχίσει να βελτιώνεται.

Αυτό ήταν κάτι που σκεφτόμουν να κάνω, από τη μέρα που ανέλαβα τους Μπακς. Το δοκιμάσαμε το καλοκαίρι στην preaseason της πρώτης μου χρονιά και δεν δούλεψε καλά. Ωστόσο, επανήλθαμε και αυτό τον βοήθησε. Ανταποκρίθηκε και στις δύο πλευρές του παρκέ και στο ανοικτό γήπεδο ξεδίπλωσε τις φυσικές του ικανότητες. Ένα από τα δυνατά του στοιχεία είναι πως μπορεί να βρει τους συμπαίκτες του.

Το να μπορείς να δεις το γήπεδο, όπως εκείνος, κάνει το παιχνίδι εύκολο. Οι συμπαίκτες του ενθουσιάζονται γιατί ξέρουν πως μπορεί να γίνουν αποδέκτες μίας πάσας. Το ύψος του τού προσφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα. Η ικανότητα του να μπαίνει στο “ζωγραφιστό” και να τελειώνει τις φάσεις βάζει μεγάλη πίεση στην άμυνα.
Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα να μάθει και πιστεύω πως μπορώ να τον βοηθήσω να βελτιωθεί στη διαχείριση του αγώνα και στα μικρά πράγματα που χρειάζεται για να γίνει καλός πόιντ γκαρντ.

Ωστόσο, βρίσκεται ήδη σε καλό επίπεδο. Η μαχητικότητά του, η θέλησή του για δουλειά, όλα αυτά μου λένε πως θα τα καταφέρει. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά και αφιερώνει χρόνο στο παιχνίδι. Είναι ανταγωνιστικός. Θέλει να κερδίζει και να γίνει σπουδαίος. Είναι θέμα χρόνου να γίνει All-star σε μόνιμη βάση”.