«Και με 10 εκατομμύρια έκανα παππάδες»

stevaras

Μετά την τοποθέτηση του Στηβ Γιατζόγλου στο facebook για τα μπάτζετ της Φενέρ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αλλά παράλληλα να ξεκαθαρίσει ότι θα μπορούσε να κάνει... θαύματα αν είχε να διαχειριστεί το 1/3 των συγκεκριμένων ποσών.

«Παρεξηγήθηκε η δήλωση που έκανα. Δεν έχει να κάνει με τον Ιτούδη ή τον Ομπράντοβιτς. Αν δεν υπάρχει σάλαρι καπ δεν υπάρχει φερ πλέι. Όποιος έχει την τύχη να βρίσκεται σε αυτήν τη θέση έχει τρομερή αβάντα. Δε μειώνω την αξία του Ιτούδη. Μειώνω το καθεστώς τα γρανάζια όπως είναι στημένο το καθεστώς του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δώσε μου κι εμένα 30 εκατομμύρια να δεις τι θα κάνω. Και με 10 θα σου κάνω παπάδες. Ο μάνατζερ αυτός, 7 χρόνια ανάλογα με τα λεφτά που βάζει είναι 100% αποτυχία. 210 εκατομμύρια σε 7 χρόνια;» δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στον Arena FM ενώ μίλησε και για το εγχώριο πρωτάθλημα:

«Οι νίκες που έκανε ο Άρης είναι πολύ σημαντικές. Δε με νοιάζει ποιος θα το κατακτήσει το πρωτάθλημα . Ό,τι και να γίνει στα ματς με την ΑΕΚ, για μένα προπονητής της χρονιάς είναι ο Πρίφτης. Εξαιρετική δουλειά έγινε στον Άρη. Σε μια ομάδα όταν έρχεται νέος προπονητής βελτιώνεται η κατάσταση. Στον ΠΑΟ δε συνέβη αυτό με Πεδουλάκη. Είναι στραβά φτιαγμένη η ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα στους τελικούς.

Θα πέσουν  τώρα σαν κοράκια στον Άρη να του πάρουν τους καλούς παίκτες. Η διαφορά ενός προπονητή  είναι να δει τον παίκτη 2 φορές και να καταλάβει. Αν τον δει 50 φορές τι να το κάνεις;. Και ο απλός οπαδός μπορεί να καταλάβει αν τον δει 50 φορές. Ο Γουάιτ θα προσπαθήσει να πάει στο Ντάλλας. Οι μεγάλοι θα ασχοληθούν μαζί του.

Όσο για σύγκριση Γκάλη-Διαμαντίδη; «Κανένας δεν είναι Γκάλης. Δε θα υπάρξει δεύτερος. Ο Διαμαντίδης είχε τα σωματικά προσόντα. Ο Γκάλης ήταν 1,85. Ο Διαμαντίδης ήταν κάτι το ξεχωριστό. Τις ικανότητες του Γκάλη όμως δεν τις έχει κανένας. Και στο σκοράρισμα και στην πάσα»