Ιτούδης: «Χρωστάω τον τίτλο στον Ομπράντοβιτς» (vid)

zv

O προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, εμφανίστηκε βαθιά συγκινημένος, μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, υποστηρίζοντας πως χρωστάει την κατάκτηση αυτή στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Αρχικά οι δηλώσεις του:

«Δεν βρίσκω έξυπνες λέξεις για να κάνω όμορφες δηλώσεις. Τα λόγια πολλές φορές δεν μπορούν περιγράψουν τις στιγμές. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για το επίτευγμά τους και το αφιερώνω στον Αντρέι Βατούτιν. Είναι απίστευτο. Αφιερώνω το τρόπαιο στους φιλάθλους που ήταν εδώ και όσους παρακολούθησαν τον τελικό από την τηλεόραση. Αυτό το τρόπαιο είναι η περηφάνια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μίλησα με όλους τους παίκτες μου για τους κάνω να καταλάβουν το τι πέτυχαν, καθώς είναι πρωταθλητές Ευρώπης», είπε ο Ελληνας κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στην κόρη του, Αλεξάνδρα που την Δευτέρα (16/5) έχει γενέθλια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Eίχα πει στον Ντε Κολό και στον Τεόντοσιτς πως πρέπει να το πάρουμε. Είμαι πολύ υπερήφανος για τον κ. Βατούτιν. Τα καταφέραμε. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθειά μας. Είχαμε δύσκολες στιγμές, αλλά τα καταφέραμε».

Για τον διάλογο μεταξύ εκείνου και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε:

«Είναι καταπληκτική προσωπικότητα. Του είπα πως δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εκείνον. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου».