«ΤΣΣΚΑ-Φενέρ τα φαβορί, κορυφαίοι Ζέλικο, Διαμαντίδης»

pegasus LARGE t 1041 105703545

Ο Ραμούνας Σισκάουσκας μίλησε στην ΕΡΤ, κάνοντας προβλέψεις για τον Final - 4, ενώ μιλάει για Διαμαντίδη και Ομπράντοβιτς και τον χαμένο τελικό του 2009.


Αναλυτικά τι είπε ο Σισκάουσκας:
Για τον ημιτελικό ΤΣΣΚΑ-Λομομοτίβ: «Η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί και πρέπει να νικήσει, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που δεν νίκησε το φαβορί. Ολα μπορούν να γίνουν. Θεωρώ ότι έπρεπε να νικήσουμε, αλλά έτσι είναι το Final-4. Ολοι θέλουν να νικήσουν».


Για τον ημιτελικό Φενερμπαχτσέ-Λαμποράλ: «Θα πω το ίδιο πράγμα. Η Φενέρ είναι το φαβορί, αλλα΄η Λαμποράλ έχει παίξει καλό μπάσκετ. Κανείς ούτε εγώ δεν πιστεύαμε ότι θα έφτανε εκεί. Δεν πήγε εκεί για πλάκα. Η Φενέρ πρέπει να νικήσει, όμως κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει».


Για τον Ομπράντοβιτς: «Μπορώ να πω πολλά με τις ώρες για τον Ζέλικο. Είναι ο καλύτερος των καλύτερων στην Ευρώπη. Η εμπειρία του δίνει πολλά στην ομάδα του. Ο προπονητής είναι πολύ σημαντικός αν έχει εμπειρία, αλλά οι παίκτες είναι στο παρκέ και πολλά εξαρτώνται από αυτούς, καθώς μπορούν να κάνουν αυτά που θα ζητήσει. Ο Ζέλικο ξέρει πως μπορεί να νικήσει σε ένα Final-4. Η ομάδα είναι νέα και δεν έχει πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα φανεί στο γήπεδο».


Για τον τελικό Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ το 2009 όπου έχασε το τελευταίο σουτ: «Ολοι θέλουν να νικούν, αλλά έτσι είναι τα σπορ. Ολοι θέλουν να νικούν πάντα. Ημουν τυχερός, γιατί το 2007 με τον Παναθηναϊκό και το 2008 με την ΤΣΣΚΑ είχαμε νικήσει. Δυστυχώς δεν ήμασταν τυχεροί για να νικήσουμε το 2009 γιατί είχαμε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Το τελευταίο σουτ ήταν να μπει ή όχι. Αν έμπαινε, θα άλλαζαν τα πάντα».


Για τον Διαμαντίδη: «Ημουν πολύ τυχερός και χαρούμενος που έπαιξα μαζί του, έστω κι αν ήταν για ένα χρόνο. Είναι σπουδαίος παίκτης και άνθρωπος. Ενας από τους καλύτερους στην Euroleague όλων των εποχών».