«Τίποτα καλύτερο από το Final Four»

higgins

Οι Χίγκινς, Φριτζόν και Κριάπα μίλησαν για το Final - 4, αλλά και για τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν (13/5, 19:00).

Αρχικά, ο Κόρι Χίγκινς δήλωσε: «Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ. Είμαστε διεκδικητές του τροπαίου και θέλουμε να παίξουμε κόντρα στους καλύτερους αντίπαλους, στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το Final Four».

«Λατρέυω να αγωνίζομαι στα Final Four. Λατρεύω την ατμόσφαιρα και παίρνω ενέργεια από το κοινό. Έχω παίξει στην «Mercedes-Benz Arena» πολλές φορές στο παρελθόν και μου αρέσει να αγωνίζομαι εδώ», είπε αρχικά ο Βιτάλι Φριντζόν, συμπληρώνοντας: «Δεν έχει σημασία που ξέρουμε η κάθε ομάδα την άλλη. Σήμερα, όλοι γνωρίζουν τους πάντες, ειδικά στο Final Four.»

Τέλος, ο Βίκτορ Κριάπα, που είναι πλέον ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της Euroleague που έχει αγωνιστεί σε διψήφιο αριθμό Final Four (10), τόνισε : «Τα Final Four είναι πάντα συναρπαστικά, μα την ίδια ώρα είναι και επικίνδυνα γιατί όλοι γιορτάζουν με όλες τις βραβεύσεις και τις τελετές.»