Here is... Oklahoma City! (vid)

durant1

Μια του κλέφτη, αλλά... δύο δεν είχε! Μπορεί το Σαν Αντόνιο να απάντησε στο «μπρέικ» των Θάντερ κερδίζοντας το τρίτο ματς της σειράς, αλλά ο Κέβιν Ντουράντ και η παρέα του δεν είχαν διάθεση για άλλες απώλειες.

Ο σούπερ σταρ της Οκλαχόμα πραγματοποίησε εμφάνιση... Ντουράντ και με 41 πόντους (11/16 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 10/13 βολές) οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 111-97 στην «Chesapeake Energy Arena» φέρνοντας τη σειρά στα ίσια (2-2).

Μετά το τέλος θέλησε να μοιραστεί τη δόξα με τους συμπαίκτες του λέγοντας ότι «είμαι ευγνώμων γιατί θυσίαζαν και τα κορμιά του στα σκριν προκειμένου να έχω ελεύθερα σουτ. Οι 40 πόντοι δεν έρχονται τόσο εύκολα από έναν παίκτη, αλλά ύστερα από ομαδική δουλειά. Και οι συμπαίκτες μου ήταν εξαιρετικοί» ήταν το σχόλιο του Ντουράντ, ο οποίος είχε την αμέριστη συμπαράσταση και των υπολοίπων στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, ο Ντιόν Γουέιτερς πρόσθεσε άλλους 17 πόντους με 7/11 σουτ εντός πεδιάς, ενώ ο «διόσκουρος» Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε 14 πόντους, 15 ασίστ και 7 ριμπάουντ. Εξαιρετική και η παρουσία του Στίβεν Ανταμς, ο οποίος πρόσθεσε άλλους 16 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Στον αντίποδα, οι Σπερς ήταν πολύ άστοχοι έξω από τα 7.25μ. με 2/12 τρίποντα και ο μόνος τρόπος για να απειλήσουν το καλάθι των Θάντερ ήταν από μέσα. Ο Τόνι Πάρκερ είχε 22 πόντους και ήταν ο καλύτερος για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, ενώ οι Καουί Λέοναρντ και Λαμάρκους Ολντριτζ πρόσθεσαν από 21 και 20 πόντους αντίστοιχα.