Με απουσίες ο Άρης

priftis aris

Χωρίς τους Βασίλη Ξανθόπουλο, τον Τζαμέλ Χάγκινς και τον Θοδωρή Ζάρα, θα είναι η αποστολή του Άρη για τον τρίτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό Δευτέρα (9/8, 19.00).

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε την Κυριακή (8/8) για τον αγώνα με τους "Πράσινους" στο τρίτο ημιτελικό των πλει οφς. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει τους Βασίλη Ξανθόπουλο, τον Τζαμέλ Χάγκινς και τον Θοδωρή Ζάρα αλλά κανονικά συμπεριελήφθη στην αποστολή ο Νίκος Δίπλαρος.

Ο Χάγκινς συνέχισε τη θεραπεία μετά την ολική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου που υπέστη, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος συνεχίζει να νοσηλεύεται λόγω υψηλού πυρετού. Ο Ζάρας έχει προβλήματα στον προσαγωγό και δεν θα είναι στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Ενώ δηλώσεις έκανε ο προπονητής του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η προσπάθειά μας γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, τα οποία περιορίζουν τις λύσεις μας και μάλιστα σε αγώνες που γίνονται ανά δύο μέρες.


Για να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ όπως έγινε στον δεύτερο αγώνα. Επίσης, να «διαβάσουμε» σωστά και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, ευστοχία στο μακρινό σουτ, αλλά και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη που δίνουν εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας η οποία μας δίνει μία έξτρα δύναμη και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως συμβαίνει όλη τη χρονιά».