«Χρυσάφι» για τον Αντετοκούνμπο!

kunbo29

Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας αθλητής ετοιμάζεται να γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την επόμενη σεζόν! Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς αναμένεται να υπογράψει «χρυσό» συμβόλαιο, είτε παραμείνει στα «Ελάφια» (κάτι που φαντάζει και πιο πιθανό σενάριο), είτε μετακομίσει σε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με  κείμενο του «brewhoops», ιστοσελίδα που ασχολείται με τους Μπακς, οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν σκέψεις σχετικά με το πώς πρέπει να κινηθούν στην υπόθεση ανανέωσης του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όπως είναι γνωστό ο 22χρονος φόργουορντ έχει έναν ακόμα χρόνο στο rookie συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2013 και το οποίο θα του αποφέρει τρία εκατομμύρια δολάρια.

Όμως στο Μιλγουόκι είναι αποφασισμένοι να τον κρατήσουν προσφέροντάς του... ηγεμονικό συμβόλαιο!Οπερ και σημαίνει το maximum που μπορεί να προσφέρει μια ομάδα και το το οποίο ανέρχεται στα 144 εκατομμύρια δολάρια (σ.σ. 125 εκατομμύρια Ευρώ περίπου) για την επόμενη πενταετία!!! Ένα συμβόλαιο που υπέγραψαν τα τελευταία χρόνια οι Ντάμιαν Λίλαρντ των Μπλέιζερς και Άντονι Ντέιβις των Πέλικανς, οι οποίοι μπήκαν στο ΝΒΑ ένα χρόνο πριν από τον Γιάννη.