Ισοφάρισαν οι Μπλέιζερς, σοκ με Πολ!

paul CJ

Το Πόρτλαντ μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά τα δύο πρώτα ματς στο «Staples Center» αλλά μπόρεσε να φέρει τη σειρά στα ίσια (2-2) κόντρα στους Κλίπερς και να διεκδικεί την πρόκριση στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας.

Αυτή τη φορά, δεν ήταν ο Λίλαρντ εκείνος που έκανε τη διαφορά στη νίκη των Μπλέιζερς με 98-84, αλλά ο Αλ Φαρούκ Αμινού, ο οποίος πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα ματς της ζωής του, αφού σημείωσε 30 πόντους με 11/20 σουτ εντός πεδιάς και 10 ριμπάουντ. Ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ πρόσθεσε άλλους 19 πόντους. Βέβαια ο Μέισον Πλάμλι ήταν το... κρυφό χαρτί στο μανίκι του Στοτς, αφού ναι μεν έμεινε στους δύο πόντους (1/6 δίποντα), αλλά «κατέβασε» 14 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 10 τελικές πάσες.

Το άσχημο της βραδιάς ήταν ο τραυματισμός του Κρις Πολ, ο οποίος αποχώρησε από το ματς στο τρίτο δεκάλεπτο, αφού υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα χάσει το υπόλοιπο των πλέι οφ. Το γεγονός αυτό αποδυναμώνει τους Κλίπερς ενόψει της συνέχειας, ενώ σε αυτό το ματς από 17 πόντους πέτυχαν οι Τζεφ Γκριν και Μπλέικ Γκρίφιν