Σφαιρόπουλος: «Κάναμε ένα απ' τα καλύτερα μας ημίχρονα»

sfairooooo

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στο Ρέθυμνο, ενώ τόνισε πως ο αντίπαλος μεταμορφώνεται στο γήπεδο του και γι' αυτό θα πρέπει να παίξουν όπως και στο δεύτερο μέρος σήμερα, ώστε να φτάσουν στο 2-0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς των Πειραιωτών, στην πρώτη αναμέτρηση απέναντι στο Ρέθυμνο:

«Παίζοντας πριν από μία εβδομάδα με το Ρέθυμνο ξέραμε πως θα θέλει να αντιδράσει. Αυτό έγινε στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά με την προσθήκη του Χάροου και του Γιαννόπουλου που έλειπαν από το προηγούμενο ματς. Η άμυνά μας δεν ήταν τόσο αποδοτική σε κάποια σημεία, μας ισοφάρισαν, αλλά το μικρό ξέσπασμα που κάναμε στο φινάλε του ημιχρόνου έδειξε πώς έπρεπε να παίξουμε στη συνέχεια. Στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερη ενέργεια και αποφασιστικότητα, τρέξαμε, βάλαμε καλάθια στον αιφνιδιασμό, σκοράραμε και απέξω παρά τη ζώνη του αντιπάλου και κάναμε ένα από τα καλύτερά μας ημίχρονα. Σημασία δεν έχει η διαφορά, αλλά το 1-0 και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στο Ρέθυμνο. Ο αντίπαλος μεταμορφώνεται στο γήπεδό του και θα πρέπει να παίξουμε από την αρχή και για σαράντα λεπτά όπως στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα (20/04)».

Σε ερώτηση για την κατάσταση των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό, εξήγησε:

«Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι σε διαδικασία αποθεραπείας των μικροτραυματισμών που έχουν. Θα δούμε μέρα με τη μέρα. Ίσως αύριο (21/04) κάποιος από τους δύο να ξεκινήσει κάποιο ατομικό πρόγραμμα, γιατί δεν είναι έτοιμοι. Θα δούμε εάν κάποιος από τους δύο θα είναι έτοιμος για την Κυριακή (24/04). Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι, πάμε μέρα με τη μέρα».

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του Ματ Λοτζέσκι απέναντι στο Ρέθυμνο και δήλωσε:

«Ο Λοτζέσκι μάς έλειψε πολύ, όπως βλέπετε. Είναι ένας παίκτης με έφεση στο σκορ, ξέρει καλά την ομάδα και σήμερα (20/04) η παρουσία του έδειξε πόσο μας έλειψε στα δύο δίμηνα που ήταν εκτός».

Από την πλευρά του και εκ μέρους όλων των παικτών, ο Χακίμ Ουόρικ, πρόσθεσε:

«Κάναμε καλύτερη δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πιο επιθετικοί στην άμυνα κι εκεί άλλαξε το παιχνίδι».