Πρωταθλητές τα «μωρά» του Παταβούκα (pics)

doukas akadimia 8
Η Ακαδημία κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να στεφθεί πρωταθλήτρια παίδων στην Αθήνα, κερδίζοντας στον πέμπτο αγώνα εκτός έδρας τον Δούκα με 65-50. 

Η ομάδα του Κώστα Παταβούκα πέτυχε την ολική ανατροπή με τρεις νίκες στα πλέι οφ, αφού ο Δούκας  «κουβαλούσε» το 2-0 από την κανονική περίοδο και είχε το πλεονέκτημα της έδρας.

Η κοσμοσυρροή που σημειώθηκε στο Δαΐς ήταν εντυπωσιακή. Δεν έπεφτε «καρφίτσα» στο κλειστό, στο οποίο μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί και η πτυσσόμενη εξέδρα. Παρόντες και οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Αργύρης Πεδουλάκης, Θοδωρής Παπαλουκάς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό, αλλά στη συνέχεια η Ακαδημία και παρά τα τέσσερα φάουλ του Αρσενόπουλου, επικράτησε εύκολα. 

Οι Αρσενόπουλος, Προίσκος και Παπαγεωργίου, ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας του Κώστα Παταβούκα, ενώ ο Δούκας τα περίμενε όλα από τον Ρογκαβόπουλο και τον Τσουρογιάννη.

Δεκάλεπτα: 14-18, 29-31, 43-47, 50-65.

ΔΟΥΚΑΣ (Μπακογεώργος, Tελάκης): Καψής, Τσουργιάννης 14 (1), Τσικόπουλος 2, Σακελλαρίου 10 (2), Ρογκαβόπουλος 12 (2), Περίδης 2, Παππάς, Μπότσι 5, Βερτζάγιας 3, Τσακίρης 2, Ορφανόπουλος, Κιόρρι.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Παταβούκας, Μπότης): Δήμος, Ηλιόπουλος Δ., Νάσσου 4, Γιαννόπουλος 5 (1), Ηλιόπουλος Ν., Κόλτηρης 3 (1), Προίσκος 14, Αρσενόπουλος 20 (3), Λουκαΐτης, Παπαγεωργίου 19 (4), Γκικαπέππας, Καραγιώργης.

doukas akadimia 7

doukas akadimia 9

doukas akadimia 6

doukas akadimia 5

doukas akadimia 4

doukas akadimia 3

doukas akadimia 2

doukas akadimia 1