«Ευτυχισμένος στη Φενέρ, οι τίτλοι μιλούν για τον Ζοτς»

12992913 10209096459519789 352372583 n

Ο Κώστας Σλούκας, μίλησε για τη νίκη της Φενέρ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά τι είπε ο Σλούκας:

Για το παιχνίδι και την εμφάνισή του: «Είναι μια πολύ καλή εμφάνιση μετά από πολλούς τραυματισμούς Σήμερα είχα λίγες ενοχλήσεις, αλλά όπως όλα τα παιδιά τα έδωσα όλα. Εγινε απλά το 1-0, θα τα δώσουμε όλα και στη συνέχεια. Η Ρεάλ είναι πρωταθλήτρια και θα είναι διαφορετικό το δεύτερο παιχνίδι».

Για τη χρονιά του: «Η χρονιά μέχρι τώρα είναι περίεργη. Ως ομάδα πάντως είμαστε σε καλό δρόμο, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας στην Euroleague, έχουμε κατακτήσει το κύπελλο και πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Από τον Δεκέμβριο είχα κάπιοες ενοχλήσεις και συνέχισα να παίζω. Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να επιστρέψω και να είμαι μέλος της ομάδας για να επιστρέψουμε στο Final-4. Τώρα είμαι αρκετά καλά».

Για το παιχνίδι και τη σειρά με τη Ρεάλ: «Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα. Ο Βέσελι είναι σημαντική μονάδα και ντεζαβαντάζ που πρέπει να καλύψουμε η απουσία του. Θέλαμε να έχουμε καλή άμυνα και να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ. Είχαμε καλές στιγμές όπου η διαφορά ανέβηκε και κακές που έφεραν το μείον και έκαναν το ματς ντέρμπι. Εγώ ήθελα να δώσω ό,τι μπορώ στο ματς, να ανεβάσω την άμυνα. Είμαι χαρούμενος για το 1-0 και συνεχίζουμε».

ια την απουσία του Βέσελι: «Είναι πολύ σημαντική μονάδα, αλλά η ομάδα παίζει δυνατά σε κάθε παιχνίδι. Ολοι δίνουμε το 100% με ό,τι δυνατότητες έχουμε. Το επόμενο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο».