Παπαπέτρου: «Ο μεγάλος μας στόχος είναι μπροστά»

papapetrouosfp

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αφήνει πίσω του τoν αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και θέτει ως στόχο την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Έλληνας φόργουορντ στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε καλά. Δυστυχώς, η εβδομάδα που πέρασε έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό -ευρωπαϊκά- τρόπο για εμάς καθώς μείναμε εκτός play off Ευρωλίγκας. Η σελίδα αυτή έκλεισε και ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος. Τώρα, ο μεγάλος στόχος είναι μπροστά. Από την αρχή της σεζόν, θέλαμε το πρωτάθλημα. Αυτός ήταν είναι και θα είναι ο μεγάλος στόχος.

Γι’ αυτό και στο ματς με το Ρέθυμνο ουσιαστικά παίζουμε τους κόπους όλης της χρονιάς μιας και όλη τη σεζόν και τους μήνες που πέρασαν, παλεύαμε για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας και να μπούμε στα play off από θέση ισχύος. Οπότε δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Σεβόμαστε το Ρέθυμνο, αλλά πάνω από όλα σεβόμαστε τους εαυτούς μας, τους προέδρους, τον προπονητή και τον κόσμο που μας στηρίζει.

Μπροστά μας είναι ο μεγάλος μας στόχος και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον κατακτήσουμε, αρχής γενομένης από το ματς με το Ρέθυμνο που θα σφραγίσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης».