«Το πρώτο ματς με τον ΠΑΟ το πιο σημαντικό»

hanga21314

Ο Άνταμ Χάνγκα, μίλησε για τους αγώνες με τους Πράσινους, λέγοντας ότι κλειδί είναι το πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Χάνγκα στην ιστοσελίδα της Λαμποράλ:

Για το πρώτο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό: «Το πρώτο παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό. Αν νικήσουμε στο πρώτο, όχι πως θα χαλαρώσουμε, αλλά θα είναι ευκολότερο. Να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει, ώστε όλη η ομάδα να έχει πολλή ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Με πολύ κόσμο στο γήπεδο νιώθουμε πολύ καλύτερα και είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

Για το πλεονέκτημα έδρας της Λαμποράλ: «Γνωρίζουμε ότι αν νικήσουμε και στα τρία ματς στην έδρα μας θα είμαστε στο Final-4. Ολα τα παιχνίδια στο γήπεδό μας είναι πολύ σημαντικά, ειδικά το πρώτο, καθώς μετά μπορείς να παίξεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με τον αντίπαλο. Τώρα μπορεί να έχουμε περισσότερη πίεση επειδή παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να νικήσουμε, όμως νιώθω ότι η ομάδα έχει την ποιότητα να πάρει αυτά τα δύο ματς».

Για το αν μπορεί να περάσει η Λαμποράλ να απαντήσει αν ηττηθεί στη Βιτόρια: «Μπορούμε όμως να νικήσουμε και στο ΟΑΚΑ, όπως νικήσαμε σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη. Είναι μπάσκετ, όπου η καλύτερη ομάδα θα προκριθεί στο Final-4».

Για την παρθενική συμμετοχή του σε πλέι οφ: «Θέλω να νικήσω και να αποδείξω ότι είμαι παίκτης επιπέδου Top-8 και μπορώ να είμαι σε αυτό το επίπεδο. Είναι ώρα να το ευχαριστηθούμε και πρέπει να νικήσουμε».

Για τον τρόπο παιχνιδιού που αρέσει στην ομάδα του: «Θέλουμε πάντα να τρέχουμε, όμως μόνο αν αμυνθούμε καλά μπορούμε να το κάνουμε. Είναι το πιο σημαντικό να αμυνθούμε όπως όλη τη σεζόν και έτσι να τρέξουμε».

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν τους έχω δει πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν όμως γνωρίζω πως έχουν παίκτες με υψηλή ποιότητα και προέρχονται από το ΝΒΑ. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα».

Για την κούραση από την μεγάλη σεζόν: «Σε αυτή τη φάση της σεζόν θεωρώ πως όλες οι ομάδες είναι πιο κουρασμένες, καθώς έχουν πολλά λεπτά στην πλάτη τους. Ομως αυτό δεν παίζει ρόλο τώρα».