«Φανταστική και έμπειρη ομάδα ο ΠΑΟ»

bourousaros

Ο Γιάννης Μπουρούσης, που είναι ο κορυφαίος παίχτης της Λαμποράλ, μίλησε για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο σέντερ της Λαμποράλ στην ιστοσελίδα της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης:

Για τη σειρά των πλέι οφ και αν είναι ξεχωριστή γι' αυτόν, καθώς είναι ενάντια στον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι ξεχωριστό παιχνίδι, καθώς έχω παίξει πολλές φορές εναντίον τους. Πρέπει να προετοιμαστούμε μόνο για το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στα πλέι οφ πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλη την ομάδα, τους φιλάθλους και την πόλη».

Για τη συνταγή νίκης: «Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να είμαστε καλοί στην άμυνα και έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Πάνω απ' όλα πρέπει να σκεφτούμε πως είναι ένα παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας και στα 40 λεπτά».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαία εμπειρία. Είναι μια φανταστική ομάδα που έχουν έξι ευρωπαϊκούς τίτλους. Εχει πολλούς έμπειρους παίκτες που έχουν δώσει πολλά τέτοια παιχνίδια και πρέπει να τους σταματήσουμε, βγάζοντας πολλή ενέργεια στο παρκέ. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλό σκάουτινγκ και να είμαστε σοβαροί στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πως μπορεί να νικήσει».

Για την κόντρα του με τον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω κάτι μαζί τους... Αγαπώ όλες τις ελληνικές ομάδες».

Για το match up με τον Ραντούλιτσα: «Εχω παίξει δύο φορές εναντίον του Ραντούλιτσα στην καριέρα μου, όμως όλοι ξέρουν ότι είναι ένας πολύ δυνατός και επιθετικός παίκτης, όμως αν τα πάμε καλά συνολικά στην άμυνα, δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα και κανέναν».