Δεν θα πέφτει ούτε...καρφίτσα στην «Oracle Arena»!

timthumb 7

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς βρίσκονται μια... ανάσα από την κατάρριψη του θρυλικού ρεκόρ των Σικάγο Μπουλς, καθώς αν επιβληθούν και των Μέμφις Γκρίζλις, στην «Oracle Arena» θα γίνουν η μοναδική ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ, που θα έχει φτάσει τις 73 νίκες!

Οι «πρωταθλητές» μετρούν ήδη 72 νίκες σε 81 αγώνες, επίδοση που είχαν πετύχει και οι «ταύροι» τη σεζόν 1995-1996, και πλέον θέλουν τη νίκη στο τελευταίο ματς στην έδρα τους, απέναντι στο Μέμφις για να φτάσουν στο απίστευτο 73-9 και να... γράψουν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορία της λίγκας.

Ούτε… καρφίτσα δεν θα πέφτει στην «Oracle Arena», με τους φιλάθλους να τρέχουν σαν...τρελοί για τα «μαγικά» χαρτάκια με τις τιμές τους να έχουν εκτοξευθεί, καθώς  ξεκινούν από 380 δολάρια (στα υψηλά διαζώματα) και φθάνουν μέχρι και τα 15.900 δολάρια στις θέσεις δίπλα στο παρκέ!

Ο μεγάλος στάρ των «πολεμιστών», Στέφεν Κάρι, μετά την 72η νίκη της ομάδας του απέναντι στους  Σπερς στο Τέξας δήλωσε τα εξής:

«Ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για αυτό παίζουμε. Όμως, έχουμε φέρει την ομάδα μας σε πολύ καλή θέση για να τελειώσουμε τη σεζόν με μία νίκη και να καταφέρουμε κάτι που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία. Κι αυτό θα είναι μεγάλο επίτευγμα».

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής των Ουόριορς, Στιβ Κερ, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Είναι τρελό. Νιώθω τυχερός που ήμουν μέλος αυτών των δύο ομάδων, που έπαιξα δίπλα στον Τζόρνταν, τον Πίπεν και τον Ρόντμαν υπό τις οδηγίες του Φιλ Τζάκσον και τώρα βρίσκομαι εδώ με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες, τον Κάρι, τον Τόμπσον, τον Γκριν, τον Ιγκουοντάλα και όλα τα άλλα παιδιά».