Τζόρτζεβιτς: «Δεν μπήκαμε με πνεύμα νικητή στο ματς»

paodjole

 

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε...σκούρα αρχικά στο Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά, όμως στο τέλος κατάφερε να φύγει νικητής και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν τόλμησε να σχολιάσει το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του.


Χαρακτηριστικά τα όσα είπε:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς μετά την ήττα που γνωρίσαμε πριν από δύο μέρες στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές. Ξέραμε πως θα ήταν ένα σκληρό ματς με πολλές επαφές. Στην αρχή μπήκαμε κουρασμένοι αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Μετά τα πρώτα οκτώ λεπτά ξεκινήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν μπήκαμε στο ματς με πνεύμα νικητή».

«Είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα απέναντι στον Ελ Αμίν. Ο Καλάθης ήταν ο προσωπικός του αντίπαλος αλλά θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι πρέπει να γίνεται ομαδική δουλειά. Μετά βρήκαμε ισορροπία και καταφέραμε να παίξουμε σε καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε απουσίες και διαφορετικό ροτέισιον. Παίξαμε το παιχνίδι χωρίς Φελντέιν και χωρίς Διαμαντίδη. Μπήκαν κάποιοι άλλοι που κάλυψαν ισάξια το κενό και τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Θέλω να συγχαρώ την Κηφισιά και τον κόουτς της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο κάτι που τους είχα ξαναπεί στο ΟΑΚΑ. Διαθέτει πολύ καλή ομάδα, πολύ καλή χημεία και τους εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια».

Εκ μέρους των παικτών ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είπε: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο τέλος προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Βγάλαμε ψυχή. Μπράβο στους συμπαίκτες μου. Ήταν σημαντικό να ολοκληρώσουμε με νίκη την κανονική περίοδο και τα καταφέραμε».