«Προπονήσεις με Λεμπρόν ο Αντετοκούνμπο!»

1848468

Η κανονική περίοδος στο NBA, τελειώνει και οι Μιλγουόκι Μπάκς είναι εκτός των πλέι - οφς, αλλά όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς ξεχωρίζει με αυτά που κάνει φέτος και όλοι μιλάνε για αυτόν.

Στο πρόσφατο παιχνίδι εναντίον των Κλίβελαντ, ο Γιάννης σημείωσε 22 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και είχε 8 ασίστ αγγίζοντας για ακόμη μια φορά το τριπλ-νταμπλ. Έτσι δείχνει ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, αντίθετα τον εξιτάρει όταν παίζει κόντρα σε μεγάλες ομάδες, αλλά και απέναντι σε μεγάλους παίχτες και δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Για να φτάσει στην κορυφή ο Γιάννης, πρέπει να μάθει από τους καλύτερους και έκανε μια δήλωση που έφερε την έκπληξη του "Βασιλιά", μετά τον αγώνα με το Κλίβελαντ.

“Εάν είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του, θα το έκανα μετά χαράς. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ένα καλοκαίρι μαζί του, μπορείς να μάθεις πολλά. Θα σε βοηθήσει να προοδεύσεις. Εάν έχω την ευκαιρία, θα την εκμεταλλευτώ και θα δουλέψω μαζί του”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας παίκτης πριν προσθέσει: “Δεν εξαρτάται από εμένα. Εξαρτάται από τον Λεμπρόν. Νομίζω πως έχει να κάνει 150 παραπάνω πράγματα από εμένα. Εάν έχει εκείνος χρόνο, τότε εννοείται πως έχω και εγώ.

Ποια ήταν όμως η αντίδραση του “βασιλιά” σε αυτές τις δηλώσεις; Ο Τζέιμς έχει αποδείξει πολλές φορές πως σέβεται κάθε νεαρό παίκτη που έχει διάθεση να βελτιωθεί και δεν θα μπορούσε παρά να είναι ανοιχτός: “Φυσικά και μπορούμε να δουλέψουμε μαζί. Όλοι γνωρίζετε πως πάντα η πόρτα μου είναι ανοιχτή.”