«Το καλύτερο κόντρα στον Παναθηναϊκό»

dusanIvko

Η Εφές αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας και έχει στρέψει ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Γι' αυτόν τον λόγο, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν φαίνεται διατεθειμένος να ρισκάρει με τη συμμετοχή των Ερτέλ και Σάριτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή: «Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φυσικά δεν θέλαμε να μείνουμε εκτός πλέι οφ» δήλωσε ο Σέρβος προπονητής της Αναντολού Εφές και συνέχισε:

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα με νέα πρόσωπα και καλή χημεία. Έχουν πέντε νίκες και μια ήττα στο δεύτερο γύρο του TOP 16. Για μας είναι δύσκολα και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν μπορούν να παίξουν λόγω των τραυματισμών τους οι Σάριτς και Ερτέλ».

Από πλευράς παικτών, ο Φουρκάν Κορκμάζ, είπε: «Ολοκληρώνουμε τη φετινή μας πορεία στην Ευρωλίγκα και θέλουμε μια νίκη μπροστά στο κοινό μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά. Ξέρουμε καλά τον αντίπαλό μας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».