Παπαπέτρου: «Tο πλεονέκτημα και τα μάτια μας»

1409216

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας (4/4, 18:00), τονίζοντας ότι πρέπει να προστατεύσουν το πλεονέκτημα έδρας, για τα πλέι οφ της Α1.

Tο πλεονέκτημα και τα μάτια μας!

Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε καλά. Δυστυχώς, για εμάς, η εβδομάδα που πέρασε, σε ό,τι αφορά την Ευρωλίγκα, δεν ήταν καθόλου καλή. Μετά την πολύ σημαντική νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη, δεν καταφέραμε να περάσουμε από τη Μόσχα και την έδρα της Κίμκι.

Πλέον, τίποτα δεν είναι στο χέρι μας στην τελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας. Αυτό, όμως, που είναι στο χέρι μας, είναι το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα ελληνικά play off και για να το καταφέρουμε αυτό, θα πρέπει να περάσουμε από την έδρα του Απόλλωνα.

Για άλλο ένα ματς φέτος έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα. Άλλωστε και οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Κοιτάζουμε λοιπόν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή.

Οι αντίπαλοι μας παλεύουν για να μπουν στα play off, συνεπώς έχουν μεγάλο κίνητρο. Γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να μην πάθουμε καμιά ζημιά.

Να είστε καλά,

Ιωάννης».