Φελντέιν: «Τώρα, αρχίζουν τα ωραία»

1341165

Μετά και την πρόκριση του Παναθηναϊκού, στους 8 της Ευρωλίγκας, ο Τζέιμς Φελντέιν έγραψε στο λογαριασμό του, που έχει στην στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Γεια σας. Ήταν μια συναρπαστική εβδομάδα για την ομάδα, καθώς μετά και τη νίκη μας επί της Τσεντεβίτα καταφέραμε κι εξασφαλίσαμε την πρόκρισή μας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Όπως πληροφορήθηκα, είναι η έκτη συνεχόμενη σεζόν που θα συμμετέχει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ. Μεγάλη υπόθεση… Με το γεγονός αυτό θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα στελέχη της ομάδας για τη σκληρή δουλειά, αλλά και τους φιλάθλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Όμως, στον αγώνα με την Τσεντεβίτα είχαμε και τη βράβευση του αρχηγού μας. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον άνθρωπο, η ιστορία και οι επιτυχίες τα λένε όλα. Είμαι ευτυχισμένος που αγωνίζομαι στο πλάι του. Είναι ξεχωριστός και μοναδικός, καθώς δίνει νόημα στην έννοια «ιδανικός συμπαίκτης» και όχι απλώς «καλός παίκτης». Δεν είναι τυχαίο το ότι βραβεύεται και αποθεώνεται παντού. Το αξίζει και με το παραπάνω.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες για το πρωτάθλημα κι έναν για την Ευρωλίγκα πριν μπούμε στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ είναι η επόμενη πρόκληση για εμάς κι αυτή τη φορά θα είμαστε…γηπεδούχοι στο ΟΑΚΑ. Είναι καλοί οι αντίπαλοί μας και τους σεβόμαστε. Θα τους αντιμετωπίσουμε με την απαραίτητη σοβαρότητα, γιατί έχουμε μεγάλη επιθυμία να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κατακτήσουμε ακόμα μία νίκη… Όπως καταλαβαίνουν όλοι, τώρα αρχίζουν τα ωραία της σεζόν. Μεγάλο ενδιαφέρον και για τον κόσμο, αλλά και για εμάς τους αθλητές… Τα λέμε πάλι σύντομα, J.F.».