Θ. Γιαννακόπουλος: «Σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος ο Διαμαντίδης»

1429274

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μίλησε για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Δημήτρη Διαμαντίδη, λέγοντας τα καλύτερα λόγια, ενώ τον χαρακτήρισε καλό άνθρωπο πάνω από όλα.

«Είναι μία σπουδαία βραδιά. Θέλω να επαναλάβω πως είναι μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό που βραβεύεται ένας από τους καλύτερους παίκτες που είχε στο ρόστερ του. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του και να τον διαβεβαιώσω πως θα κάνουμε τα πάντα, ώστε ο Παναθηναϊκός να παραμείνει ψηλά», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα με την Τσεντεβίτα, ενώ στη συνέχεια του ζητήθηκε να ξεχωρίσει μία στιγμή από την θητεία του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό:

«Είναι τόσες πολλές που δεν θέλω να διαλέξω. Ο Διαμαντίδης πέρα από σπουδαίος αθλητής, είναι και σπουδαίος άνθρωπος και αυτό μετράει περισσότερο για την οικογένειά μου».


Τέλος, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανέφερε πως «εύχομαι ο Παναθηναϊκός να νικήσει την Τσεντεβίτα και να φτάσει ως το φάιναλ φορ. Μακάρι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».